WSPÓŁPRCA

Jestem otwarta na współpracę w postaci:
  1. Artykułów sponsorowanych zamieszczanych na blogu, takich jak: recenzje sprzętu AGD, recenzje restauracji; dobrych jakościowo, naturalnych artykułów spożywczych; akcesoriów fotograficznych, książek i czasopism o tematyce kulinarnej lub około kulinarnej; gadgetów kulinarnych. 
  2. Przygotowania autorskich przepisów wraz ze zdjęciami.
  3. Fotografii kulinarnej na potrzeby firm, restauracji, czasopism, fotorelacji z eventów.
  4. Sprzedaży zdjęć zamieszczonych na blogu.
  5. Banneru reklamowego widocznego z prawej strony bloga, pod informacjami z najnowszymi postami; ewentualnie na samym dole strony. 
  6. Uczestnictwa w eventach kulinarnych i innych formach patronatu medialnego.

Wszystkie akcje promocyjne mogą być rozszerzone o Facebooka, Instagram i Pinteresta.
Blog miesięcznie dociera do około 100 tys. odbiorców. 
Strona na Facebooku ma  około 3,5 tys. fanów. Blog korzysta również z takich mediów społecznościach jak Pinterest i Instagram.

Zainteresowanych proszę o kontakt: natalia.rusinowska@

• • • 

Przykłady ostatnich realizacji: 


  • Sesja zdjęciowa dla 'Prawdziwe Lody' Katowice
  • Stała współpraca z Groupon Polska - sesje zdjęciowe dla klientów groupona na terenie Katowic i górnego Śląska. 

  • Sesja menu dla 'Hotel Spa LASKOWO' 

  • Sesje zdjęciowe dla 'Lodzio, lody naturalne', Katowice


  • Sesja zdjęciowa dla Sakura Sushi Bar, Katowice 



  • Sesje zdjęciowe dla Restauracji Kameralnej, Pszczyna. 

czerwiec 2016'
listopad 2016'

  • Sesja zdjęciowa dla Gotie / wyciskarka wolnoobrotowa Evergreen. 



  • Stała współpraca w magazynem 'Moda na Zdrowie' / rubryka 'kuchnia' 


Wybrane sesje dla 'Mody na Zdrowie'


  • Sesja zdjęciowa dla 'Prego Pizza', Katowice. 








"No to kurki"
"Kiełki. Strukturalnie" 
"Bieszczady. Przedwiośnie".


  • Artykuł i fotografie do magazynu Springplate numer 6 https://issuu.com/springplate/docs/magazynsp5   

    • Współpraca z Tripsta.pl. Przygotowanie przepisów oraz fotografii w ramach akcji "Europa od kuchni".


    http://blog.tripsta.pl/2014/02/24/kulinarne-podroze-z-imam-bayildi/
    http://blog.tripsta.pl/2014/04/10/kulinarna-podroz-po-wloszech-cz-ii/
    http://blog.tripsta.pl/2014/04/10/wloskie-cuda-z-dynia/
    http://blog.tripsta.pl/2014/05/06/tajemnice-kuchni-greckiej/
    http://blog.tripsta.pl/2014/05/15/kulinarne-podroze-cytrynowy-pieczony-kurczak/
    http://blog.tripsta.pl/2014/05/26/bouillabaisse-francuska-zupa-rybna/
    http://blog.tripsta.pl/2014/06/06/crepes-suzette-ciag-dalszy-podrozy-po-francji/
    http://blog.tripsta.pl/2014/06/17/brioche-najlepsze-ze-sniadan/
    http://blog.tripsta.pl/2014/07/08/hiszpania-nie-zawsze-goraca/
    http://blog.tripsta.pl/2014/07/14/kulinarne-podroze-po-hiszpanii-ciag-dalszy/
    http://blog.tripsta.pl/2014/08/02/hiszpania-na-deser-hay-churros/
    http://blog.tripsta.pl/2014/08/07/kulinarne-podroze-na-papierze/

    • Przygotowanie przepisów oraz fotografii dla sieci sklepów "Piotr i Paweł"


    • Food Blogger Fest II, prelegent. Wypowiedź i pokaz slajdów na temat „Jak czerpać inspiracje kulinarne w podróży”.



    • Wywiad i przepisy na dania kuchni włoskiej dla Blog.Onet.pl
    • ‚Jak spędzają Święta blogerzy’. Wypowiedź, przepis i seria fotografii dla Onet Gotowanie

    • ‚Wakacje kulinarne. (Nie) daj się zaskoczyć!’ - wypowiedź i fotografie dla m.kobieta.gazeta.pl



    • ‚Kulinarnie - po Norwegii. O Norwegii okiem smakosza i podróżnika’ - artykuł i fotografie dla polska-gotuje.pl



    Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz

    Dziękuję Wam za odwiedziny i feedback w postaci komentarzy :) Pozdrawiam i zapraszam ponownie!